Friday, August 14, 2009

rindu


assalamualaikum..

dah 2 minggu aku masuk poli..dah start blajar dah..sem ni ada 5 subject je..huhuhu...xla bz sgt kan...
sebenarnya aku rindu sgt kat anak mengasuh aku ILIYAS.


ni la budak bucuk 2..comey kan..huhu
baru berumur 6 bulan..

sebulan je aku dan jaga dia..tapi dah rasa mcm anak sendiri..heheh..
sepanjang aku jaga dia..ada part yang paling lawak sekali..
waktu tu aku baru lepas habis bagi mandi dia..pas2 aku cepat2 la bagi pakai pampers kat dia..sebelum tu aku letak krim pencegah wam kat celah paha dia..xdan nak bg pakai pempers lg..ada ke patut budak tomey tu pancut kat aku..Eeee..geramnya..pas2 dia bleh gelak..heheh
nasib bek la budak lagi kalu x aku gigit pipi dia..hehhe
terpaksa la ari tu aku mndi sekali lg..huhu..
tp xpe..aku sayang kat dia..dah lama aku xjumpa dia..
nnt aku balik insyaAllah aku nak jumpa dia..aku nak men dgn dia sepuas2nya..huhu
k lah..sekian..

No comments:

Post a Comment